Reflex til Fangekasa lørdag 30.juni

jun 05, 2018 Kommentarer er skrudd av for Reflex til Fangekasa lørdag 30.juni av

Reflex har vært et av Europas ledende kor innen gospel sjangeren siden tidlig på 90-tallet. Under ledelsen av Martin Alfsen som har vært dirigent for koret siden den spede start i Oslos Østre Frikirke på slutten av 1970-tallet, har koret spilt inn 24 egne album, turnert over hele Europa og opptrådt i TV og radio ved utallige anledninger.

I tillegg til sine egne gospel CD’er sang Reflex på de populære «Sanger fra Bedehusland» og «Rett hjem – country og gospel» – seriene av albumutgivelser og koret har også medvirket på innspillinger med en lang rekke andre skandinaviske og internasjonale artister.

I 2014 kom det foreløpig seneste gospelalbumet til Reflex «Never give up!» ut til god mottagelse og i 2015 spilte koret inn adventsmessen «Stjerneskinn» sammen med The YMCA Oslo Community Choir.

Lørdag 30.juni kommer Reflex med band til Fangekasa. På programmet står et tverrsnitt av hele Reflex-repertoaret med de mest kjente gospelsangene, et sveip innom Bedehus- og country/gospel og fram til korets nyeste sanger fra «Never give up!» albumet.

Velkommen!!

Billettpriser:

Voksen (fra 16 år +)    kr.100

Ungdom (10-15 år)     kr.50

Bibelcamp, Nyheter, Program