BARN – UNG – FAMILIE 10.-23.JULI

jul 06, 2017 Kommentarer er skrudd av for BARN – UNG – FAMILIE 10.-23.JULI av

Velkommen til Fangekasa Barn – Ung – Familie (BUF)

Her blir det fokus på Bibelen, barn, Jesus, møter, familie, ungdom, aktiviteter, konserter, seminar, kor, misjon, bading, osv.

Skattekiste: Hver morgen klokken 08.00 gjemmes en skattekiste. Barna kan gå ut og lete, og de som finner den, putter en lapp i en boks og er med i trekning av en gevinst på familiesamlingen kl.11.00.

«Linkus-tur»: Hver dag vil Linkus gå rundt på plassen og få med seg ungene på vei til familiemøtet. Hva Linkus finner på er ikke godt å vite…..

Familiesamlingen kl.11.00: Er for hele familien, med hovedfokus på barna, skjer i hallen.

Disippelgruppe: For ungdom hver dag kl.12.00. (For de som skal begynne på ungdomsskole og oppover.)

Fritidsaktiviteter: Bading, vannski, tubekjøring, vannsklie, volleyball, fotball, «bilkirkegårdsvandring», kano, Sverigetur, osv.

Fellesgrill: Hver dag kl.16.00

Kidz: Egne barnesamlinger med aktiviteter og andakt under noen voksenmøter, skjer i eget lokale.

Tweens: Flere av dagene blir det eget opplegg for barn i alderen 10-12 år, med andakt, aktiviteter, kino, osv

Kveldssamlingen kl.18.00: Er for de voksne og ungdom.

Liker du å synge?: Vi lager vårt eget barnekor – «Fangekasa barnegospel». Angela, Tone-Anita og Anne Kari gleder seg til å øve med ungene.

Konserter: Vi har mye god sang og musikk under BUF og i år kan vi ønske velkommen til konserter med Trygve Skaug, Eilen Reinfjord m/band, Jens Andreas Kleiven m/band.

f:ung senkveld: Ungdomsopplegg for de som starter på ungdomsskolen og oppover. Andakt, forskjellige aktiviteter, tur til «øya», grilling, ovs. Egne ungdomsmøter, åpent også for voksne.

Seminarer: Under BUF-ukene blir det også noen seminarer. Hvilke seminarer og når det er vil bli presentert på nettsider og facebook.

Åpen kafè for voksne: På kveldene er kafèen åpen. Noen ganger blir det arrangert et opplegg og andre kvelder er det «den gode praten» som står i sentrum. Vi ønsker velkommen til et sosialt og godt fellesskap på Fangekasa.

Liker du å skykle? – da er du ikke alene på Fangekasa. Det har vist seg at det er mange som har sykling som hobby blant campinggjestene og Aremark har mange fine sykkelruter å by på. Ta med det off-roaden og bli med på en tur eller fem….

 

Barn-ung-familie, Bibelcamp, Nyheter, Program, Slideshow på framsida